Δωρεάν για όλους: Ανοικτά διαδικτυακά μαθήματα από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας

Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας (epe.org.gr) ξεκινά έναν κύκλο εννέα (9) διαδικτυακών μαθημάτων, που προσφέρονται ελεύθερα για όλους χωρίς κόστος συμμετοχής. 

Αποτελώντας τον εκπρόσωπο των αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της πληροφορικής στη χώρα μας, η Ένωση έχει ως έναν από τους βασικούς στόχους της την προώθηση της γνώσης και της χρήσης της πληροφορικής από την κοινωνία, την εξάλειψη της τεχνοφοβίας και του αναλφαβητισμού στον τομέα αυτό.

Τα διαδικτυακά μαθήματα προσφέρονται σε οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως γνώσεων πληροφορικής ή άλλων προαπαιτούμενων δεξιοτήτων. Η διδασκαλία πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, με ζωντανές συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας Zoom. Οι εισηγητές είναι μέλη της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας και προσφέρουν τα μαθήματα εθελοντικά. 

Για να δηλώσεις συμμετοχή στα Ανοικτά Μαθήματα θα πρέπει να το κάνεις αποκλειστικά από τους συνδέσμους εγγραφής που θα δεις παρακάτω:


Επισημαίνουμε ότι τα μαθήματα είναι ελεύθερα, δεν υπάρχει περιορισμός και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή σε όσα μαθήματα θέλεις. Μετά το πέρας των μαθημάτων ΔΕΝ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. 

σ.σ: Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε διάφορες πτυχές της επιστήμης της πληροφορικής που ολοένα και μπαστακώνεται για τα καλά σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Τέτοιες ευκαιρίες δεν σου δίνονται καθημερινά και μάλιστα από τους ειδικούς της πληροφορικής. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal