Edge Remover - Αφαίρεση του Microsoft Edge

Διαγραφή του Microsoft Edge

Με το δωρεάν Edge Remover μπορούμε να αφαιρέσουμε τον Microsoft Edge, τον ενσωματωμένο browser που υπάρχει στα Windows. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν γίνεται με το σύνηθη τρόπο, δηλαδή από το μενού της απεγκατάστασης των προγραμμάτων. Αν είσαι από αυτούς που θέλουν μόνο Google Chrome ή οτιδήποτε άλλο, τότε αυτή η εφαρμογή είναι για εσένα.

Η ιδέα πίσω από το Edge Remover είναι να κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης των αρχείων που σχετίζονται με τον Edge πιο γρήγορη και απλή. Το Edge Remover κάνει όλη τη βαριά δουλειά για τη διαδικασία αφαίρεσης, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για κάθε τύπο χρήστη. (Υπόψη πως το Edge WebView δεν θα αφαιρεθεί, όπως επίσης και το EdgeUpdate δεν αφαιρείται λόγω της ενημέρωσης του Edge Webview).

Δεν υπάρχει γραφικό περιβάλλον (UI) με αυτή την έκδοση. Εκτελούμε απευθείας το αρχείο .exe και θα εμφανιστεί μια οθόνη που μοιάζει με κονσόλα (τερματικό) όπου θα μας ειδοποιήσει όταν τελειώσει τη διαδικασία. Οι προηγούμενες εκδόσεις περιλάμβαναν ένα UI, αλλά ο προγραμματιστής επέλεξε να απλοποιήσει τη διαδικααία για βέλτιστη απόδοση.

Όπως με κάθε εφαρμογή που αφαιρεί στοιχεία από το σύστημα, είναι πάντα καλή ιδέα να έχουμε εκ των προτέρων ένα αντίγραφο ασφαλείας ή ένα σημείο επαναφοράς.

Συνοψίζοντας, το Edge Remover θα βοηθήσει τους χρήστες των Windows να αφαιρέσουν το Microsoft Edge από τις συσκευές τους με σχετική ευκολία. Δοκιμάσαμε επίσης την επανεγκατάσταση του Microsoft Edge μετά τη χρήση του Edge Remover και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα.

Έκδοση: 2.6
Μέγεθος: 9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: jbara2002
Πηγή: github.com/jbara2002
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal