«Εκμέκ Παγωτό» - Δωρεάν η κωμική σειρά του MEGA

Εκμέκ Παγωτό - Δωρεάν Ελληνική κωμική σειρα των 90's

Ποιος δε θυμάται το Εκμέκ Παγωτό! Την τηλεοπτική ελληνική κωμική σειρά του MEGA που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1991, όταν τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια έκαναν την εμφάνισή τους στον Ελλαδικό χώρο, παραγκωνίζοντας το μονοπώλιο της κρατικής τηλεόρασης. Με τον νέο (ηλικιακά) Σπύρο Παπαδόπουλο, και με μια γκάμα από εξαιρετικούς ηθοποιούς, το Εκμέκ Παγωτό έκανε θραύση στις αρχές της δεκαετίας του 90. 
Σήμερα, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε εντελώς δωρεάν όλα τα επεισόδια της σειράς (σύνολο 40) σε ανάλυση 1080p από την πλατφόρμα του MEGA. 

Πάμε να θυμηθούμε τη σειρά (περίληψη)

Μετά από πολλά χρόνια παραμονής στην Αφρική, μια οικογένεια επιστρέφει στην Ελλάδα και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή και να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Η γιαγιά ετοιμάζει το βραδινό τραπέζι και η μαγειρική της είναι η ευκαιρία για να μαζευτεί όλη η οικογένεια. Στο ορεκτικό εμφανίζονται όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν. Στο πρώτο πιάτο αποκαλύπτονται μυστικά και ξεδιπλώνονται απίστευτες ιστορίες. Όταν, όμως, έρχεται το γλυκό, το εκμέκ παγωτό, τίποτα δε μοιάζει πια τόσο σοβαρό.

  • Πρωταγωνιστούν: Χρυσούλα Διαβάτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Ζαχαρίας Ρόχας, Μαρία Φωκά, Δήμητρα Παπαδήμα, Λυδία Λένωση, ‘Αννα Μιχαήλου, Φρύνη Αρβανίτη, ‘Αγγελος Προβελέγγιος, Ρούλα Χάμου
  • Σενάριο: Βασίλης Νεμέας
  • Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης, Βασίλης Νεμέας


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal