Eusing Free File Recovery - Δες πόσο εύκολα και δωρεάν μπορείς να ανακτήσεις τα χαμένα αρχεία σου

Eusing Free File Recovery - Δωρεάν ανάκτηση διαγραμμένων


Το Eusing Free File Recovery αποτελεί ένα αξιόπιστο δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο για την ανάκτηση χαμένων αρχείων από υπολογιστές που τρέχουν Windows 10 ή 11. Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας σε συνδυασμό με τα ισχυρά χαρακτηριστικά του, αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να ανακτήσεις διάφορους τύπους αρχείων, όπως έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του δωρεάν λογισμικού είναι η ευελιξία του. Προσφέρει δύο λειτουργίες σάρωσης για να ανταποκρίνεται εξίσου καλά σε διαφορετικά σενάρια. Η λειτουργία γρήγορης σάρωσης είναι ιδανική για υγιείς δίσκους NTFS, καθώς σαρώνει γρήγορα τη μονάδα και εντοπίζει τα πρόσφατα διαγραμμένα αρχεία. Από την άλλη πλευρά, η λειτουργία βαθιάς σάρωσης είναι ιδανική όταν ο δίσκος είναι κατεστραμμένος ή έχει υποστεί βλάβη, καθώς σαρώνει διεξοδικά τον δίσκο και υποστηρίζει όλα τα συστήματα αρχείων. 

Ανεξάρτητα από τη λειτουργία σάρωσης που θα επιλέξεις, μπορείς να νιώθεις σιγουριά ότι το δωρεάν εργαλείο Eusing Free File Recovery θα ανακτήσει τα χαμένα δεδομένα σου. Είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων SSD, HDD, μονάδων USB και καρτών μνήμης, και συνάμα υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές αρχείων όπως NTFS, FAT και exFAT.

Συνοψίζοντας, αν χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο και ασφαλές εργαλείο ανάκτησης αρχείων για τον υπολογιστή σου, το δωρεάν Eusing Free File Recovery είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας του, τα ισχυρά χαρακτηριστικά του και η συμβατότητα με διάφορα συστήματα αρχείων και συσκευές αποθήκευσης, το καθιστούν ένα απαραίτητο βοηθητικό πρόγραμμα για όποιον θέλει να ανακτήσει τα χαμένα δεδομένα του γρήγορα και εύκολα.

σ.σ: Στο download link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου. Σημαντικό είναι, αν σου αρέσει και κάνει δουλειά με την ανάκτηση αρχείων, κάνε μια δωρεά (donate) ώστε να ευχαριστήσεις τον δημιουργό της εφαρμογή. Το κουμπί της δωρεάν, βρίσκεται στο ίδιο link. 

Έκδοση
: 2.0
Μέγεθος: 1.30 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11
Κατασκευαστής: Eusing Software
Πηγή: eusing.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal