«Νονός» app - Η τέλεια λύση για να βρεις όνομα για το παιδί σου

«Νονός» app - Η τέλεια λύση για να βρεις όνομα για το παιδί σου


Πολλές φορές η εύρεση του ιδανικού ονόματος για το μωρό μπορεί να είναι πρόκληση και χρονοβόρα ως διαδικασία. Το «Νονός» app διευκολύνει τους μελλοντικούς γονείς να συνεργαστούν και να βρουν με ευχάριστο τρόπο ένα όνομα που αγαπούν και οι δύο. 

Πώς δουλεύει;
Ο καθένας τους έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη λίστα από αντρικά και γυναικεία ονόματα απλά κάνοντας swipe right ή left ανάλογα με το αν τους αρέσει το όνομα ή όχι. Αφότου καταλήξει στα αγαπημένα του τότε τα μοιράζεται μέσω ενός QR code και η εφαρμογή βρίσκει αυτόματα τα ονόματα που άρεσαν και στους δύο. Τόσο απλά!

Είναι η πρώτη Android εφαρμογή του είδους στα ελληνικά και είναι εντελώς δωρεάν. Κάνε παιχνίδι την εύρεση ονόματος για το μωρό σου!

Είναι κάτι που θα ακολουθεί το μικρό σας για όλη του τη ζωή. Βρες το τέλειο όνομα χωρίς άγχος. Μια διασκεδαστική και ευχάριστη εμπειρία για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 11 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 8+
Κατασκευαστής: Appakia
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal