LiveSoccer - Από τα καλύτερα δωρεάν streaming αγώνων αλλά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ενέχει κινδύνους

Ζωντανά ποδόσφαιρο

Το livesoccer είναι ένα website που συγκεντρώνει Live αγώνες απ' όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή θεωρείται από τα καλύτερα στο είδος του και όπως καταλαβαίνεις, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να βλέπουμε ΔΩΡΕΑΝ αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ κ.α από τρίτες πηγές, πλην των επίσημων συνδρομητικών καναλιών τους. 

Εμείς, ΔΕΝ συνιστούμε να παρακολουθείς δωρεάν αγώνες από τέτοιου είδους site, διότι ενέχουν διάφορους κινδύνους, με τους πιο προφανείς να είναι η πληθώρα παραπλανητικών διαφημίσεων που ίσως προκαλέσουν βλάβη στη συσκευή σου (υπολογιστή, κινητό, τάμπλετ). 

Παρ' όλα αυτά, και επειδή το livesoccer βρίσκεται ελεύθερο στο διαδίκτυο, και προτιμάται από εκατομμύρια χρήστες, θεωρώ ότι είναι καλό να το γνωρίζεις για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. 

Και γιατί προτιμάται από εκατομμύρια χρήστες; Για το αυτονόητο! Διαθέτει πληθώρα αθλημάτων (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Πυγμαχία, Ράγκμπι και ένα σωρό άλλα) και φημίζεται για την ομαλή λειτουργία χωρίς καθόλου διακοπές κατά τη διάρκεια του streaming. 

Συμπερασματικά, το livesoccer είναι για όσους θέλουν να ρισκάρουν μια δωρεάν μετάδοση αγώνα ποδοσφαίρου με κίνδυνο να τη «πατήσουν» με κάποιο ιό από τις παραπλανητικές διαφημίσεις που εμφανίζονται σωρηδόν κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal