Monkey's Audio - Μείωσε το μέγεθος των αρχείων ήχου χωρίς να χάσεις σε ποιότητα

Μείωσε το μέγεθος των αρχείων ήχου χωρίς να χάσεις σε ποιότητα
Το Monkey's Audio είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης ήχου - που απαριθμεί 23 χρόνια ζωής - και χρησιμοποιεί μια μοναδική μέθοδο συμπίεσης για να μειώσει το μέγεθος των αρχείων ήχου χωρίς να αποβάλλει την ποιότητά τους. Με αυτόν τον τρόπο, το Monkey's Audio παρέχει μια αποτελεσματική λύση για τους χρήστες που επιθυμούν να αποθηκεύουν μουσική σε μικρότερο μέγεθος χωρίς να χάνουν στην ποιότητα του ήχου.

Το Monkey's Audio υποστηρίζει πολλά δημοφιλή ηχητικά αρχεία, όπως τα WAV, APE και FLAC, και είναι εύκολο στη χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν και να επεξεργάζονται αρχεία Monkey's Audio με ευκολία. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους, όπως mp3, ogg ή wma, που χάνουν μόνιμα την ποιότητα για να εξοικονομήσουν χώρο.

Ακόμα μία σπουδαία επιλογή είναι ότι μπορούμε πάντα να αποσυμπιέσουμε τα αρχεία ήχου του Monkey's Audio και να τα επαναφέρουμε στην πρωτότυπη μορφή τους. 

Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης μια πλήρη σουίτα εργαλείων επεξεργασίας ήχου, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αντιγραφής CD, επεξεργασίας μεταδεδομένων, εξαγωγής ήχου και άλλων.

Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Monkey's Audio είναι ανοιχτού κώδικα, δηλαδή ο πηγαίος κώδικας του προγράμματος είναι ελεύθερος για τη χρήση και την τροποποίηση από τους χρήστες.

Συνοψίζοντας, το Monkey's Audio είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες που θέλουν να μειώσουν το μέγεθος των αρχείων ήχου χωρίς να χάσουν σε ποιότητα. Με την υποστήριξη πολλών δημοφιλών ηχητικών αρχείων και την ευκολία χρήσης, το πρόγραμμα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία αρχείων ήχου υψηλής ποιότητας.

Έκδοση: 10.10
Μέγεθος: 2.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Matt Ashland
Πηγή: monkeysaudio.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal