«Παγκόσμια Γεωγραφία» - Μάθε γεωγραφία με ευχάριστο και απλό τρόπο

«Παγκόσμια Γεωγραφία» - Μάθε γεωγραφία με ευχάριστο και απλό τρόπο

Η «Παγκόσμια Γεωγραφία» αποτελεί ένα συναρπαστικό δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές, που θα σε ιντριγκάρει να μάθεις και να ανακαλύψεις τον κόσμο, βοηθώντας σε να κατανοήσεις και να εξοικειωθείς με τα «μυστικά» κάθε χώρας. 

Μέσα από αυτό το παιχνίδι, θα ανακαλύψεις τους χάρτες με τα γεωγραφικά τους χαρακτηριστικά, τις σημαίες που αντιπροσωπεύουν την ταυτότητα κάθε χώρας, τις πρωτεύουσες των χωρών, καθώς και τις πληθυσμιακές συνθέσεις, τις θρησκείες, τις επίσημες γλώσσες, τα νομίσματα που χρησιμοποιούνται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. 

Με αυτό το παιχνίδι, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για τη γεωγραφία με έναν απλό και ευχάριστο τρόπο, αποκτώντας παράλληλα καινούργιες γνώσεις για τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:
  • 6000 ερωτήσεις με 4 επίπεδα δυσκολίας
  • Πάνω από 2000 διαφορετικές εικόνες
  • 400 διαφορετικές χώρες, περιφέρειες και νησιά
  • Εκπαιδεύσου πάνω στις αδυναμίες σου μετά από κάθε παιχνίδι
  • Παγκόσμια κατάταξη, Εγκυκλοπαίδεια
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Google play store η βαθμολογία που έχει αποκομίσει το παιχνίδι είναι πολύ υψηλή, της τάξεως των 4.7/5 αστεριών, ενώ το έχουν κατεβάσει πάνω από δέκα εκατομμύρια χρήστες. 

Έκδοση: 1.2.135
Μέγεθος: 50 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Atom Games Ent.
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal