rcvPortable - Δωρεάν εφαρμογή για να τρέχεις το πασίγνωστο Recuva χωρίς εγκατάσταση

Recuva - Ανάκτηση χαμένων αρχείων χωρίς εγκατάσταση

Το rcvPortable είναι μια δωρεάν φορητή εφαρμογή που σου επιτρέπει να εκτελείς το Recuva χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις. Το Recuva, όπως ήδη γνωρίζουμε, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ανακτήσεις εικόνες, μουσική, έγγραφα, βίντεο, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιονδήποτε άλλο τύπο αρχείου έχει χαθεί από τον υπολογιστή σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνει ανάκτηση από όλα τα φορητά μέσα αποθήκευσης που υπάρχουν: κάρτες μνήμης, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, στικάκια USB και πολλά άλλα!

Το επίσημο Recuva δε διαθέτει δική του portable εφαρμογή και η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το rcvPortable, είναι η πασίγνωστη PortableApps.com, μέσω της οποία μπορούμε να έχουμε γνωστά δωρεάν προγράμματα σε portable έκδοση. 

Μόλις κατεβάσουμε το πρόγραμμα, το τρέχουμε ώστε να δημιουργήσει έναν φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία μέσα σε αυτόν, ώστε να μπορούμε να τον μεταφέρουμε αυτούσιο σε οποιοδήποτε φορητό μέσο θέλουμε (πχ: usb φλασάκι) και να τον χρησιμοποιούμε χωρίς εγκατάσταση. 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το rcvPortable (όπως και το κανονικό Recuva) είναι μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα. Μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα. 

Έκδοση: 1.53.2095
Μέγεθος: 2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Portableapps.com
Πηγή: Portableapps.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal