SSD Booster - Δωρεάν εργαλείο για να πάρεις την μέγιστη απόδοση του SSD δίσκου σου

SSD Booster - Δωρεάν εργαλείο για να πάρεις την μέγιστη απόδοση του SSD δίσκου σου

Το SSD Booster είναι ένα δωρεάν φορητό (portable) βοηθητικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας του SSD και στη διατήρηση της μέγιστης απόδοσης.

Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον, σου παρέχει επιλογές τύπου slider (δηλαδή on-off κουμπιά) για τη βελτιστοποίηση και τη ρύθμιση των Windows για SSD. Το γραφικό περιβάλλον του προγράμματος δεν είναι μοντέρνο και φανταχτερό, αλλά αυτό που του λείπει σε φινέτσα, το αναπληρώνει σε λειτουργικότητα. 

Υπάρχουν συνολικά έντεκα επιλογές συμπεριλαμβανομένου της υποστήριξης TRIM. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σύρεις τον αντίστοιχο διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για την επιλογή που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Για κάθε κουμπί, υπάρχει επεξήγηση όπως και προτεινόμενη ρύθμιση από τους δημιουργούς του προγράμματος. Υπάρχει επίσης (δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως) μια χρήσιμη καρτέλα που σου εμφανίζει πληροφορίες για τον υπολογιστή σου.

Συμπερασματικά, το SSD Booster θα φανεί χρήσιμο στους χρήστες που θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τον SSD τους 

Έκδοση: 16.5
Μέγεθος: 4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 και άνω
Κατασκευαστής: OMID SOFT
Πηγή: majorgeeks.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal