Ο «ΕΡΜΗΣ» της ΕΡΤ, είναι αποτέλεσμα μιας δωρεάν εφαρμογής που μπορεί να χρησιμοποιήσει και ο πιο άσχετος

Φωτογραφία που κινείται και μιλάει χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Ο πρώτος παρουσιαστής με τεχνητή νοημοσύνη στην Ελλάδα έκανε την εμφάνισή του στην Ελληνική τηλεόραση και το όνομά του είναι «Ερμής» Από τα κανάλια της ΕΡΤ, ο Ερμής, ανέλαβε να παρουσιάσει ορισμένα στοιχεία για την ΕΡΤ και το ERTNEWS στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ραδιομέγαρο ενόψει του debate που είχε διεξαχθεί στις 10 του περασμένου Μαΐου, για τις τότε εκλογές.

Εμείς, δεν παρουσιάζουμε ειδησεογραφία αλλά παρουσιάζουμε δωρεάν εφαρμογές για όλους. Εδώ όμως, ο «ΕΡΜΗΣ», δεν είναι κάτι για το οποίο μπορούν να καυχιούνται οι άνθρωποι της ΕΡΤ, διότι είναι προϊόν της δωρεάν εφαρμογής DeepStory (πρώην LiveStory) που παρουσιάσαμε σε παλαιότερο άρθρο και κάναμε δοκιμή με δική μου φωτογραφία. 

Το κανάλι της ΕΡΤ στο YouTube γράφει στον τίτλο του συγκεκριμένου βίντεο ότι πρωτοπορεί φτιάχνοντας την τεχνητή νοημοσύνη να λέει τις ειδήσεις, αλλά στην ουσία είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο ΚΑΘΕΝΑΣ χωρίς κόπο και γνώσεις. 


Τώρα, βγάλε τα συμπεράσματά σου για την «απίστευτη» πρωτοπορία της ΕΡΤ με ένα δωρεάν εργαλείο που τα κάνει όλα μόνο του! Ταυτόχρονα, πειραματίσου λίγο με αυτό το εργαλείο, διότι είναι αρκετά διασκεδαστικό και δείχνει που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η τεχνητή νηομοσύνη, η οποία «τρέχει» με πολύ γρήγορους ρυθμούς. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal