«Θεϊκή Πορνογραφία» - Δωρεάν θεατρικό έργο της Βιργινίας Παπατρέχα

Θεϊκή Πορνογραφία - Δωρεάν θεατρικό έργο

Το βιβλίο με τίτλο «Θεϊκή Πορνογραφία», είναι ένα θεατρικό έργο της Βιργινίας Παπατρέχα το οποίο διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). 

Από το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου

Η Μαρία είναι μια συντηρητική καθηγήτρια θεολογίας που εργάζεται σε σχολείο, γύρω στα πενήντα. Είναι αφοσιωμένη στη δουλειά, στο σπίτι και ιδιαίτερα στο Θεό, ώσπου ανακαλύπτει ότι ο σύζυγος της Χρήστος την απατά. Τότε αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα και ζητά από το Θεό να της στείλει ένα σημάδι, για το τι πρέπει να κάνει. Όταν ο Θεός της απαντά, ξεκινά μια σειρά κωμικο-δραματικών καταστάσεων που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή και τις σχέσεις όλων των ηρώων, που εμπλέκονται σ' αυτές.

Λίγα λόγια για τη Συγγραφέα

Η Βιργινία Γ. Παπατρέχα γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού. Σπούδασε Μηχανολογία και Γερμανική Φιλολογία και κατέχει και στους δυο τομείς μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Ασχολείται με τη συγγραφή, τη μετάφραση και τη διδασκαλία. Λατρεύει το θέατρο.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 760 KB
Σελίδες: 53
Συγγραφέας: Βιργινία Παπατρέχα
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal