Hitomi Downloader: Ο νέος τρόπος να κατεβάζεις βίντεο από YouTube, Facebook και άλλες πλατφόρμες με ένα δωρεάν πρόγραμμα

Download videos

Στη σημερινή εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, τα βίντεο αποτελούν έναν σημαντικό τρόπο έκφρασης και κοινοποίησης περιεχομένου. Οι πλατφόρμες όπως το YouTube, το Facebook και πολλές άλλες προσφέρουν μια πληθώρα ενδιαφερόντων και ποικίλων βίντεο για τους χρήστες τους. Μέχρι πρότινος, η λήψη αυτών των βίντεο ήταν συνήθως περιορισμένη στο περιβάλλον της πλατφόρμας και δεν ήταν εύκολο να τα αποθηκεύσουμε ή να τα μοιραστούμε με άλλους εκτός από την πλατφόρμα αυτή.

Ωστόσο, το δωρεάν και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα Hitomi Downloader αλλάζει το παιχνίδι αυτό και μας παρέχει τη δυνατότητα να κατεβάζουμε βίντεο και εικόνες από πολλαπλές ιστοσελίδες, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο ανήκουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας βίντεο και εικόνες από πολλαπλές πηγές και να τα αποθηκεύουμε για αργότερη προβολή ή να το μοιραστούμε με φίλους. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση διότι είναι portable. 

Η προσθήκη αυτής της δυνατότητας είναι ευπρόσδεκτη για χρήστες που θέλουν να διατηρήσουν ένα αντίγραφο των αγαπημένων τους περιεχομένων ή να τα χρησιμοποιήσουν για δημιουργικούς σκοπούς. Επίσης, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για την αποθήκευση περιεχομένων που μπορεί να καταργηθούν ή να αλλάξουν στο μέλλον.

Δες ένα gifάκι για το πόσο εύκολα κατεβάζεις βίντεο

Video downloader


Φυσικά, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε το Hitomi Downloader με σεβασμό προς τους κανόνες και τα πνευματικά δικαιώματα των πλατφορμών και των δημιουργών του περιεχομένου. Η αντιγραφή και η κατανάλωση περιεχομένου πρέπει να γίνεται με επίγνωση των περιορισμών και των προϋποθέσεων που ορίζονται από τους δημιουργούς.

Συνοψίζοντας, το Hitomi Downloader προσφέρει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους χρήστες που επιθυμούν να απολαύσουν και να αποθηκεύσουν περιεχόμενο από ποικίλες πηγές, ενώ παράλληλα πρέπει να έχουν υπόψη τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του περιεχομένου αυτού.

Σημαντικό: Δοκιμάσαμε από ελληνικά sites και συγκεκριμένα από το ERTFlix να κατεβάσουμε κάποια ταινία, και τα καταφέραμε χωρίς καμία δυσκολία. Φαντάζομαι, ότι λειτουργεί με οποιοδήποτε άλλο site περιέχει online βίντεο. 

Έκδοση: 3.8c
Μέγεθος: 81 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Kurt Bestor
Πηγή: github.com/KurtBestor
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal