Black Screen - Μια δωρεάν εφαρμογή που ήδη γράφει ιστορία

blackScreen App - Δωρεάν εφαρμογή με μαύρο φόντο

Black Screen λέγεται και μόνο μια μαύρη οθόνη/ιστοσελίδα βλέπεις αγαπητή αναγνώστρια και αγαπητέ αναγνώστη. Το περίεργο αυτό πρότζεκτ δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή Kevin Py, είναι ανοικτού κώδικα και μπορείς να το βρεις στο αποθετήριο του Gitlab. Σιγά τα αβγά δηλαδή, μια μαύρη οθόνη είναι! 

Όταν μπεις στο Blackscreen.app, μπορείς να κάνεις διπλό κλικ οπουδήποτε στη σελίδα για να καλύψεις όλη την οθόνη με το απέραντο μαύρο. Θα μπορούσαμε να γράψουμε έναν αναλυτικό οδηγό γι αυτή την εφαρμογή αλλά νομίζω ήδη το γράψαμε. 😁

Θα μπορούσε να πει κάποιος κάτι για τη χρησιμότητα αυτής της σελίδας; Δεν ξέρω, αλλά βλέπω μέσω του similarweb, ότι την Black Screen επισκέπτονται πάνω 700.000 χρήστες μηνιαίως και είναι μόλις εννέα μήνες στον «αέρα» του διαδικτύου.

blackScreen App - Δωρεάν εφαρμογή με μαύρο φόντο


Απίστευτα πράγματα, και δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται ο κόσμος εκεί στο Αμέρικα (από κει είναι οι πιο πολλοί επισκέπτες) ενώ εμείς παλεύουμε να σας προσφέρουμε δωρεάν εφαρμογές για πάνω από 14 χρόνια με πολύ λιγότερους επισκέπτες από την Black Screen. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal