FileNurse - Δωρεάν ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων

FileNurse - Δωρεάν ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων


Το FileNurse είναι ένα δωρεάν εργαλείο για υπολογιστές, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις αρχεία που έχουν διαγραφεί από τη συσκευή σου ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα, από οποιοδήποτε σκληρό δίσκο, USB φλασάκια, από κάρτες μνήμης κ.α. Είναι φορητό (portable), που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να το εγκαταστήσεις και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου σε ένα USB στικάκι. 

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις τίποτα, σε αντίθεση με άλλα παρόμοια λογισμικά το FileNurse είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς όρια χρήσης.

Το μόνο που έχεις να κάνεις αφού τρέξεις το πρόγραμμα, είναι να επιλέξεις τον σκληρό δίσκο ή το αποθηκευτικό μέσο που θέλεις να γίνει η ανάκτηση, και να πατήσεις το μεγάλο κουμπί «Start Scan» για να ξεκινήσει η σάρωση. Αφού τελειώσει, μπορείς να ανακτήσεις τα αρχεία που βρέθηκαν και να τα αποθηκεύσεις σε οποιοδήποτε σημείο του υπολογιστή σου. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το FileNurse είναι διαθέσιμο για Windows λειτουργικά συστήματα, είναι μόλις 404 kb και πρέπει να το τρέξεις με δικαιώματα διαχειριστή. 

Έκδοση: 2.0.0
Μέγεθος: 404 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: RCPsoft.net
Πηγή: RCPsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal