Εκατοντάδες Ξένες Ασπρόμαυρες Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους

Δωρεάν παλιές ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Ψάξαμε και βρήκαμε στο YouTube δωρεάν ξένες ασπρόμαυρες ταινίες με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους μαζεμένες σε μία playlist. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες από αυτές σε πολύ καλή ανάλυση οι οποίες βλέπονται άνετα ακόμα και σήμερα. 

Θα βρεις ταινίες από τέσσερεις δεκαετίες (30's, 40's, 50's και 60's), συνήθως κλασικές του αμερικάνικου κινηματογράφου και όλων των ειδών. Είναι μια προσπάθεια του χρήστη «Averta Averta» που κατάφερε να συγκεντρώσει από διάφορα κανάλια όλες αυτές τις ταινίες και να τις τοποθετήσει σε μία playlist: 


Επίσης, βρήκα ακόμα μία ελληνική προσπάθεια στο YouTube, ένα ολόκληρο κανάλι, το οποίο συγκεντρώνει και αυτό αρκετές παλιές ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους αλλά τις βάζει σε διάφορες κατηγορίες για καλύτερη αναζήτηση: 


Μέσα σε αυτό το κανάλι θα βρεις κατηγορίες όπως: Film Noir, Ταινίες του Sherlock Holmes, Crime-Εγκλήματα, Θρίλερ, Μυστηρίου, Δραματικές, Τρόμου, Πολεμικές, Περιπέτειες, Western, Sci-Fi - Επιστημονικής Φαντασίας, Βιογραφικές, Κωμωδίες κ.α. 

Τέλος, σε παλιότερα άρθρο είδαμε χρήσιμες λίστες με ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal