«Ταμείο - Έξοδα» - Δωρεάν Ελληνική και φορητή εφαρμογή για να είσαι ο άρχοντας των οικονομικών σου

Ταμείο - Έξοδα - Δωρεάν πρόγραμμα εσόδων-εξόδων στα ελληνικά

Το πρόγραμμα «Ταμείο - Έξοδα» είναι δωρεάν, φορητό και Ελληνικό, με μοναδικό σκοπό να σε βοηθήσει να κρατάς αρχείο με τα έσοδα και τα έξοδά σου, ώστε να έχεις έλεγχο των οικονομικών σου υποθέσεων. Κατασκευασμένο από τον Έλληνα προγραμματιστή Άγι Βασιλειάδη, ο οποίος μας απασχόλησε παλιότερα με τη δωρεάν εφαρμογή AV Heating, η οποία υπολογίζει τις δαπάνες της κεντρικής θέρμανσης σε μια πολυκατοικία, και μας άρεσε πάρα πολύ. 

Στο δια ταύτα λοιπόν και στη λειτουργία της εφαρμογής η οποία είναι πολύ απλή. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα βρεις την επιλογή «Νέα εγγραφή». Πατώντας αυτήν την επιλογή, θα σε προετοιμάσει για να γράψεις την αιτιολογία της εγγραφής και να ορίσεις το ποσό. Επίσης, υπάρχει η επιλογή να προσθέσεις μια κατηγορία για την εγγραφή. Έχουν δημιουργηθεί μερικές κατηγορίες ως παράδειγμα, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις όσες κατηγορίες θέλεις μέσω της επιλογής «Πρόγραμμα» και «Κατηγορίες».

Υπάρχουν επίσης επιλογές για την εξαγωγή των δεδομένων σου. Μπορείς να τα εξάγεις και να τα αποθηκεύσεις σε ένα αρχείο Excel, αρκεί να έχεις εγκατεστημένο το αντίστοιχο πρόγραμμα, ή σε ένα αρχείο CSV, το οποίο μπορεί να αναγνωστεί από πολλά προγράμματα. Συνιστώ τη χρήση της εξαγωγής σε μορφή CSV αν θέλεις να μοιραστείς τα δεδομένα με τρίτους.

Φυσικά, δεν είσαι υποχρεωμένος να εισάγεις τις εγγραφές σου με χρονολογική σειρά ή να κάνεις υπολογισμούς. Απλά συμπλήρωσε τη νέα εγγραφή και όρισε την επιθυμητή ημερομηνία. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια εγγραφή, απλά τη διαγράφεις.
Για τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει η επιλογή «Επανυπολογισμός σε μεταφορά» στην επιλογή «Εγγραφές». Πατώντας αυτήν την επιλογή, θα ρυθμίσεις όλες τις εγγραφές ώστε να είναι «σε μεταφορά».

Επιπλέον, μπορείς να έχεις μια ανάλυση των δαπανών και των εσόδων σου μέσω της επιλογής «Ανάλυση». Θα εμφανίζονται οι δαπάνες και τα έσοδα ομαδοποιημένα ανά κατηγορία. Επίσης, μπορείς να δεις την καμπύλη των οικονομικών σου επιλέγοντας το «Χρονικό διάγραμμα».

Έκδοση: 202203
Μέγεθος: 607 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Άγις Βασιλειάδης
Πηγή: avass.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal