ChatGPT Writer - Βάλε την AI να απαντάει στα email σου

Γράψε emails με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Γράψε ολόκληρα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοινώς emails, χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη του ChatGPT.  Το ChatGPT Writer λειτουργεί με όλες τις πλατφόρμες των email αλλά «αγαπάει» περισσότερο το Gmail. 
Πρόκειται για ένα πρόσθετο/Επέκταση του Google Chrome, το οποίο όπως λένε οι προγραμματιστές του, είναι Privacy friendly, δηλαδή δεν επεμβαίνει στα μηνύματά μας και δεν υποκλέπτει το απόρρητο αυτών.  

Μπορεί να απαντήσει σε emails που μας στέλνουν φίλοι και συνεργάτες, απαλλάσσοντας μας από τον βραχνά του να σκεφτόμαστε πώς να γράψουμε ένα απαντητικό μήνυμα. Ιδίως αν δεν το έχουμε με τον γραπτό λόγο, είναι πραγματικά διαμάντι!  

Απλά, πρέπει να του πούμε με ποιον τρόπο να απαντήσει και τα υπόλοιπα είναι δική του δουλειά. Για του λόγου το αληθές, δες ένα μήνυμα που έστειλα στον εαυτό μου «Καλησπέρα σέξυ άντρα», και του είπα να απαντήσει με το πιο ερωτικό του στυλ:  


Βέβαια, το παράκανε λιγάκι, αλλά το μήνυμα που έστειλε δεν υπήρχε περίπτωση να το σκεφτόμουν: 




Επίσης, έχει τη δυνατότητα να απαντάει σε οποιοδήποτε μήνυμα βλέπουμε σε ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα κτλ. Απλά μαρκάρεις το κείμενο που θέλεις να απαντήσεις, και ένα Pop-up μήνυμα θα εμφανιστεί για να απαντήσει η AI. 

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή ποιότητα απαντήσεων που ξεπερνούν όλα τα άλλα εργαλεία της αγοράς
  • Λειτουργεί σε όλα τα προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στο Chromium, όπως το Chrome, το Brave και το Edge
  • Λειτουργεί με όλα τα sites και τις γνωστές πλατφόρμες email
  • Υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες, φυσικά και τα ελληνικά. 

Δείτε ένα demo βίντεο για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 

Έκδοση: 2.3.0
Μέγεθος: 256 KiB
Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: chatgptwriter.ai
Πηγή: chatgptwriter.ai
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal