Cosmic Beauty - Δωρεάν Theme της Microsoft με 20 εκπληκτικές εικόνες του Διαστήματος

To Διάστημα με 20 εκπληκτικά wallpaper
Το Cosmic Beauty είναι ένα δωρεάν σύνολο εικόνων που προορίζονται μόνο για Wallpaper στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου. Είναι ένα Theme (θέμα), φτιαγμένο από την Microsoft, που εγκαθίστανται στα Windows και διαθέτει είκοσι εικόνες υψηλής ανάλυσης από Γαλαξίες, νεφελώματα και πολλά άλλα, μέσω του διαστημικού τηλεσκοπίου Humble και άλλα επίγεια τηλεσκόπια.  

Αξίζει να σημειωθεί πως το Cosmic Beauty Theme υποστηρίζει ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών. Επίσης, μέσα από τις ρυθμίσεις του φόντου, μπορείς να ορίσεις να εναλλάσσονται μεταξύ τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Tip: Αν κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας των Windows, μπορείς να αλλάξεις την εικόνα του φόντου άμεσα, πατώντας το κουμπί «Επόμενο φόντο επιφάνειας εργασίας». Δες το screenshot που επισυνάπτω. 



Αυτές οι φανταστικές εικόνες λοιπόν, σου επιτρέπουν να αιωρείσαι νοητά μέσα στο Σύμπαν και να βιώνεις τις ομορφιές του από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου

Έκδοση: 1.0.0.0
Μέγεθος: 13.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal