Fakespot - Το πρόσθετο που βρίσκει τις fake κριτικές προϊόντων

Fakespot - ψεύτικες κριτικές προϊόντων

Το Fakespot είναι ένα δωρεάν πρόσθετο (add-on) για Chrome, Firefox και Edge, το οποίο αναλύει τις κριτικές προϊόντων ως προς την αξιοπιστία τους (με τη βοήθεια της AI), βοηθώντας σε να προστατευτείς από κακούς πωλητές και ψεύτικες κριτικές στο Amazon, eBay, Walmart, Bestbuy, Shopify κ.α. 

Το Fakespot υποστηρίζει επί του παρόντος τις περισσότερες από τις δημοφιλείς αγγλόφωνες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα τις ΗΠΑ. Λειτουργεί ειδοποιώντας σε για το τι είναι σημαντικό σχετικά με το προϊόν που αναζητάς και σε προστατεύει από τους κακούς πωλητές, συνιστώντας αξιόπιστους.

Το Fakespot για Chrome, Firefox και Edge, σου δίνει ένα πλεονέκτημα κατά τη διαδικασία αγοράς από τα παραπάνω eshops, επιτρέποντάς σε να πάρεις εκ των προτέρων μια ιδέα για έναν συγκεκριμένο πωλητή, ώστε να κάνεις μια πιο καλή και προσεγμένη αγορά.

Εκτός από πρόσθετα για Browsers, το Fakespot διατίθεται και ως εφαρμογή για Android και iOS συσκευές. Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής για να κατεβάσεις τις εκδόσεις που σε ενδιαφέρουν. 

• Κατέβασε το πρόσθετο: Fakespot

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal