Ζωντανά Αγώνας Ποδοσφαίρου: Go Ahead Eagles Vs PAOK FC (φιλικός αγώνας)

Ζωντανά Αγώνας Ποδοσφαίρου: Go Ahead Eagles Vs PAOK FC (φιλικός αγώνας)

Σήμερα, 8 Ιουλίου 2023 και στις 17:00, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Γκόου Αχεντ Ιγκλς σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στην Ολλανδία, καθώς η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της.

Οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που τερμάτισε στην 11η θέση της Eredivisie πέρυσι, και στις τάξεις της βρίσκεται ένας παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Αβέντις Αβεντισιάν.

Για το σημερινό παιχνίδι, θα λείψουν οι Κάλεντ Νάρει, Φιλίπε Σοάρες λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και ο Ζοάν Σάστρε που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες. Αντίθετα, αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τον αγώνα δωρεάν και σε ζωντανή μετάδοση από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube. Σου παραθέτω το βίντεο όπου θα πραγματοποιηθεί το live streaming του αγώνα: 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal