Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν GPS για Offline πλοήγηση

Τα καλύτερα GPS για Offline Πλοήγηση

Σε ερώτηση που δεχτήκαμε στην ομάδα μας στο Facebook από έναν αναγνώστη για το ποιο είναι το καλύτερο GPS για Offline πλοήγηση, η απάντηση δεν μπορεί να είναι αντικειμενική διότι πολλοί έχουν διαφορετικά standards όσον αφορά τα GPS και αυτά που θεωρούν καλύτερα. 



Εμείς, εμπιστευόμαστε την κριτική των χρηστών και σύμφωνα με αυτή θα επιλέξουμε δύο δωρεάν GPS με Offline Πλοήγηση, τα οποία παρουσιάσαμε σε προηγούμενα άρθρα μας. Ας δούμε ποια είναι. 

  • Sygic: Με την κριτική των 1.86 εκατομμυρίων χρηστών να βρίσκεται στα 4,6/5 αστέρια, δεν μπορεί να μην είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν και Offline GPS. 
  • OsmAnd: Εναλλακτικό και ανοικτού κώδικα δωρεάν GPS για Offline πλοήγηση, που σαφώς έχει λιγότερες κριτικές (167 χιλιάδες) αλλά εξίσου υψηλή βαθμολογία με το Sygic, στα 4,6/5 αστέρια. 

Και τα δύο GPS διατίθενται δωρεάν για Android και iOS συσκευές και με κλικ στον τίτλο τους, θα σε οδηγήσουν στα άρθρα που γράψαμε γι αυτά. Ελπίζω, να συμφωνήσεις με τις επιλογές μας. 

σ.σ: Αν πάλι θέλεις να δεις και άλλες επιλογές, μπορείς να διαβάσεις το άρθρο μας με επτά (7) επιλογές για δωρεάν GPS χωρίς ίντερνετ. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal