Medicat - Το Δωρεάν εργαλείο που κάνει θαύματα

Medicat - Το κατάλληλο εργαλείο για τεχνικούς υπολογιστών

Το Medicat είναι ένα δωρεάν εργαλείο για τεχνικούς και ειδικούς υπολογιστών, το οποίο χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων της διάγνωσης, ανάκτησης δεδομένων και συντήρησης συστημάτων.

Συγκεκριμένα, το Medicat είναι μια προσαρμοσμένη διανομή του λειτουργικού συστήματος Windows PE (Windows Preinstallation Environment). Αυτό σημαίνει ότι τρέχει από ένα USB Stick και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επισκευάσει ή να ανακτήσει δεδομένα από υπολογιστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκτελέσει διάφορες δοκιμαστικές και διαγνωστικές εργασίες.

Tα εργαλεία που περιλαμβάνει το Medicat είναι πολλά και χρήσιμα, όπως εργαλεία backup επαναφοράς συστήματος, αφαίρεσης Malware και Ransomware, διαχείρισης δίσκων, εργαλεία ανάκτησης αρχείων, αφαίρεσης κωδικών πρόσβασης και άλλα. Ένας τεχνικός θα το χαρακτήριζε «εργαλείο θαύμα», και δε θα έχει άδικο, αφού μέσα σε ένα στικάκι θα μπορεί να έχει σχεδόν όλα τα εργαλεία της δουλειάς του.

Πρόσφατα, είδαμε και ένα βίντεο στα Ελληνικά από τον YouTuber «Kordmeister», ο οποίος αναλύει το συγκεκριμένο εργαλείο και σου προτείνω να το δεις πριν κατεβάσεις το Medicat:




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal