Πέρα Βρέχει - Ο καιρός πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ

Πέρα βρέχει - Ο καιρός εύκολα και γρήγορα

Το «Πέρα Βρέχει» είναι μια ελληνική και δωρεάν web εφαρμογή, η οποία μας εμφανίζει τον καιρό σε πόλεις που θα ορίσουμε εμείς. Τώρα θα μου πεις, «σιγά την καινοτομία, ένα σωρό sites το κάνουν αυτό». Ναι, αλλά η συγκεκριμένη εφαρμογή, το κάνει τόσο καλά και γρήγορα που στην ουσία μέσα σε δευτερόλεπτα έχεις την πληροφορία που θέλεις για τον καιρό της πόλης σου ή πολλών τοποθεσιών ταυτόχρονα. 

Η λειτουργία του «Πέρα Βρέχει» έχεις ως εξής: 

  • Στην αριστερή στήλη βάζεις το όνομα της πόλης που θέλεις και πατάς την αναζήτηση. 
  • Αυτόματα, η εφαρμογή σου εμφανίζει τις καιρικές συνθήκες της πόλης ανά τρίωρο και για έξι ημέρες. Επιπλέον, σου εμφανίζει το ποσοστό υγρασίας και τα μποφόρ του ανέμου. 
  • Με ένα κλικ, πατάς το κουμπί σύνοψη που βρίσκεται πάνω και στο κέντρο της σελίδας, και έχεις όλο τον καιρό τους εξαημέρου συνοπτικά σε έξι μικρές ορθογώνιες καρτέλες. 

Επιπλέον, μπορείς να ορίσεις όσες τοποθεσίες θέλεις για τον καιρό, και αυτές εμφανίζονται σε καρτέλες στην αριστερή στήλη ώστε να τις εναλλάσσεις με εύκολο και γρήγορο τρόπο. 

Το καλό με αυτή την εφαρμογή είναι ότι «θυμάται» τις ρυθμίσεις σου και όποτε ξαναμπείς, θα σου έχει ακριβώς τις ίδιες καρτέλες ανοικτές. Σαν να το αποθήκευσες. Όλα αυτά γίνονται σε μία και μόνο σελίδα, χωρίς καν να σκρολάρεις με το ποντίκι σου. Τόσο απλά, τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα. 

• Πήγαινε στην εφαρμογή ► Πέρα Βρέχει - Ο καιρός γρήγορα και εύκολα

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal