SOScall - Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή με χρήσιμες πληροφορίες, επείγοντα και χρήσιμα τηλέφωνα

SOScall - Δωρεάν εφαρμογή με χρήσιμες πληροφορίες, επείγοντα και χρήσιμα τηλέφωνα

Μια πολύ ωραία, δωρεάν και χρήσιμη εφαρμογή για Android συσκευές, κατασκευασμένη από τον Έλληνα προγραμματιστή Βασίλη Ποζίδη (Batsille), έκανε την εμφάνισή της και ονομάζεται «SOScall». Μόνο από την ονομασία του σε προϊδεάζει η θεματολογία του και το μόνο σίγουρο είναι ότι αφορά όλους τους Έλληνες χρήστες. 

Η εφαρμογή συγκεντρώνει δεκάδες χρήσιμα και επείγοντα τηλέφωνα σε περίπτωση που βρεθούμε σε έκτακτη ανάγκη και θέλουμε άμεσα να τα χρησιμοποιήσουμε. Μερικά από τα χρήσιμα τηλέφωνα είναι: Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ε.Σ.Υ, Amber Alert, Silver Alert, Πολιτική Προστασία, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ,α. 

Εκτός των χρήσιμων τηλεφώνων, θα βρεις χρήσιμες ιστοσελίδες με τις εφημερίες των Νοσοκομείων και Φαρμακείων, επίσημες σελίδες Τραπεζών, Δρομολόγια πλοίων, Αεροπορικά εισιτήρια, Εορτολόγιο και ένα σωρό άλλα. 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η λειτουργία «Κοινοποίηση θέσης» και «Μετακίνηση», όπου εκμεταλλευόμενο του Google Maps που έχεις στο κινητό σου, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να κοινοποιήσεις άμεσα τη θέση σου στο χάρτη, μέσω SMS ή κοινωνικών δικτύων, σε περίπτωση ανάγκης ή να δεις διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή που βρίσκεσαι ή θέλεις να πας, όπως: Δημόσιες συγκοινωνίες, εστιατόρια, Βενζινάδικα, ATM, Καταστήματα κ.α. 

Το SOScall δεν βρίσκεται στο Google Play Store, αλλά σε ιδιωτικό χώρο στο cloud του προγραμματιστή. Μην αγχώνεσαι γιαυτό, η εφαρμογή είναι πεντακάθαρη και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Έκδοση: 12.8
Μέγεθος: 6.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Βασίλης Ποζίδης
Πηγή: batsille.wixsite.com/apks
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal