Temp_Cleaner GUI - Δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα για καθαρισμό του υπολογιστή

Δωρεάν καθαρισμός υπολογιστή

Το Temp_Cleaner GUI είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα που σε βοηθάει να εξοικονομήσεις χώρο στο δίσκο και να επιταχύνεις τον υπολογιστή σου.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις με το Temp_Cleaner GUI είναι ότι το περιβάλλον εργασίας του είναι παρωχημένο και λίγο ακατάστατο.Βέβαια, όταν δεις τις πολυάριθμες διαθέσιμες κατηγορίες για καθαρισμό, θα το ξεπεράσεις. 

Για κάποιον που δεν είναι γνώστης σε τέτοιου είδους εφαρμογές ή γενικά «δεν το χει» με τους υπολογιστές, ίσως του φανεί λίγο δύσκολο. Δεν υπάρχουν προεπιλογές που να σε βοηθούν να αποφασίσεις εύκολα τι να διαγράψεις. 
Θα πρέπει να τσεκάρεις μόνος σου αρκετά κουτάκια και να ξέρεις τι επιλέγεις για να διαγράψεις αυτά που πραγματικά θέλεις. Για παράδειγμα, υπάρχει η επιλογή να τσεκάρεις το κουτάκι που διαγράφει όλα τα cookies από τον browser που χρησιμοποιείς. Αν δεν το θέλεις αυτό, μην το τσεκάρεις, αλλά ένας αρχάριος χρήστης μπορεί να μην το γνωρίζει. 

Το Temp_Cleaner GUI, από την άλλη, μπορεί να καθαρίσει πολλά αρχεία που δεν μπορούν να καθαρίσουν άλλα παρόμοια προγράμματα και κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον τομέα. 

Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο, και όπως αναφέρουν οι προγραμματιστές του, είναι ότι σέβονται την ιδιωτικότητα του χρήστη και δε συλλέγουν κανενός είδους προσωπικά δεδομένα. 

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να κατεβάσεις την έκδοση που θέλεις. Υπάρχουν ξεχωριστές εκδόσεις για 32bit και 64bit αρχιτεκτονική, όπως οι σταθερές (stable) και οι εκδόσεις υπό ανάπτυξη (development version).

Έκδοση: 6.9 (stable)
Μέγεθος: 14.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής:Ziad Ahmed
Πηγή: insertx2k.github.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal