Win11 Classic Context Menu - Επαναφορά του παλιού μενού του δεξιού κλικ στα Windows 11

Επαναφορά του παλιού μενού του δεξιού κλικ στα Windows 11

Με το δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές «Win11 Classic Context Menu» μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ κλασικού και προεπιλεγμένου μενού περιβάλλοντος των Windows 11, εύκολα και με ένα κλικ! 

Το μενού περιβάλλοντος (δεξί κλικ με το ποντίκι) στα Windows 11 είναι επανασχεδιασμένο και διατηρείται με περιορισμένες καταχωρήσεις σε σύγκριση με το παλιό μενού. Περιλαμβάνει μια σειρά από εικονίδια για βασικές ενέργειες όπως αντιγραφή, επικόλληση και διαγραφή, αλλά κρύβει κάποιες λειτουργίες πίσω από ένα κουμπί «Εμφάνιση περισσότερων επιλογών», που για πολλούς θα έπρεπε να ήταν σε «πρώτο πλάνο». 

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά πρέπει να πατάμε ένα επιπλέον κουμπί για να δούμε όλες τις επιλογές του μενού περιβάλλοντος.

Σκέψου πόσο χρόνο χάνει κάποιος όταν θα χρειαστεί να κάνει ακόμα ένα κλικ για να βρει την επιλογή που θέλει. Υπάρχει κόσμος που δουλεύει από τον υπολογιστή του και δαπανά πολλές ώρες πάνω σε αυτό, κάνοντας φυσικά πολλά κλικς. 

Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν, δε θέλει εγκατάσταση γιατί είναι portable, είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά και στο download link που θα δεις στο τέλος του άρθρου, θα σε οδηγήσει στην επίσημη σελιδα της εφαρμογής. 

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 480 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 11
Κατασκευαστής: sordum.org
Πηγή: sordum.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal