Δωρεάν «Ρετιρέ», όταν το χρειάζεσαι

Δωρεάν Ρετιρέ

Από τον δημιουργό του «Παναγία as a Service» , το οποίο έκανε πάταγο εδώ στο dwrean.net, έχουμε ακόμα μία έξυπνη και καινοτόμα ιδέα. Το «Ρετιρέ, όταν το χρειάζεσαι», είναι μια χρήσιμη ιστοσελίδα, που μόλις την επισκεφτείς, το μόνο πράγμα που βλέπεις είναι ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί σε μαύρο φόντο! 

Τι κάνεις όταν βλέπεις ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί; Φυσικά, το πατάς! Αφού το πατήσεις λοιπόν, θα αρχίσει να παίζει το επίσημο μουσικό χαλί της πασίγνωστης Ελληνικής σειράς των 90's, «Το Ρετιρέ». 

Επομένως, όταν χρειάζεσαι ένα ρετιρέ, πάρε τη δόση σου ακούγοντας τη μουσική του! Διότι, για να πούμε την αλήθεια, αν χρειάζεσαι κανονικό ρετιρέ, δεν έχεις καμία δουλειά στο dwrean.net. 

Πήγαινε στο Ρετιρέ: Ρετιρέ, όταν το χρειάζεσαι

Fun Fact: Τη μουσική για τη σειρά ρετιρέ, έγραψε τον Ιανουάριο του 1990, ο μουσικός Μανώλης Σκουλάς, με ένα συνθεσάιζερ της εποχής, που λίγοι γνωρίζουν το ποιόν του, ο οποίος είχε ήδη γράψει αυτή τη μουσική πριν συλλάβει την ιδέα για το «Ρετιρέ» ο  σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης.

σ.σ: Φυσικά, η ιστοσελίδα έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα και φτιάχτηκε ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό και μόνο. Μέσω αυτής μπορεί κάποιος να γελάσει και να δει λίγο πιο θετικά τα πράγματα γύρω του, κατανοώντας πως τα πολλά νεύρα δεν οδηγούν κάπου.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal