[Ερωτήσεις αναγνωστών]: Υπάρχει εφαρμογή που να αυξάνει την ένταση του ήχου στα κινητά τηλέφωνα;

Υπάρχει εφαρμογή που να αυξάνει την ένταση του ήχου στα κινητά τηλέφωνα;
Ο Αντώνης Αλετράς, αναγνώστης του site μας και μέλος της ομάδα μας στο Facebook, έκανε την εξής ερώτηση: 

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή, που να αυξάνει την ένταση των ηχείων στο smartphone. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Πολύ καλή η ερώτησή σου Αντώνη, μιας και ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Όπως ενημερωνόμαστε λοιπόν, υπάρχουν αρκετές δωρεάν εφαρμογές που αυξάνουν την ένταση από τα ηχεία των κινητών μας τηλεφώνων. Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιες από αυτές, δεν έχω προσωπική εκτίμηση των πραγμάτων. Βάσει όμως της κριτικής των χρηστών, θα σου παρουσιάσω πέντε (5) εφαρμογές που κάνουν ακριβώς το ίδιο! Πάμε να τις δούμε: 

  • Volume Booster από την Coocent: Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει κατέβει πάνω από ένα (1) εκατομμύριο φορές και η κριτική των χρηστών είναι στα 4.8/5 αστέρια. 
  • Volume Booster - Sound Booster από την Vava Studio: Αυτή η εφαρμογή έχει κατέβει πάνω από δέκα (10) εκατομμύρια φορές και η κριτική των χρηστών είναι στα 4.8/5 αστέρια. 
  • Speaker Volume - Sound Booster: Ακόμα μία εφαρμογή που έχει κατεβεί πάνω από δέκα (10) εκατομμύρια φορές και η κριτική των χρηστών είναι στα 4.2/5 αστέρια.
  • Volume Booster - Sound Booster από την Simple Design: Ακόμα μία εφαρμογή που έχει κατέβει πάνω από πέντε (5) εκατομμύρια φορές και η κριτική των χρηστών είναι στα 4.9/5 αστέρια. 
  • Volume Booster από την Goodev: Η συγκεκριμένη, είναι και η πιο δημοφιλής, αφού συγκεντρώνει πάνω από πενήντα (50) εκατομμύρια downloads και η κριτική των χρηστών είναι στα 4.6/5 αστέρια. 

Να σου τονίσω ότι αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν με το να αυξάνουν την ένταση του ήχου πέρα από τα όρια που επιτρέπει το λειτουργικό σύστημα του smartphone. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση του ήχου ή ακόμα να σου βλάψει τα ηχεία σου (αν το παρακάνεις). Οπότε, ό,τι και να κάνεις, κάντο με φειδώ. Ελπίζω να βοήθησα. 

σ.σ: Αν και εσύ που βλέπεις αυτή τη δημοσίευση, έχεις κάποια ερώτηση ή απορία, μπορείς να το κάνεις αρκεί να γίνεις μέλος στην ομάδα μας στο Facebook: dwrean.net - Συζητήσεις

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal