Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη: Δες δωρεάν σε Live Streaming τον τελικό του Super Cup

Δωρεάν ο Τελικός του Super Cup

Σήμερα, η προσοχή και το ενδιαφέρον όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, στρέφονται στον Πειραιά και στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου η κάτοχος του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι, θα υποδεχθεί την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη, για τον μεγάλο τελικό του Super Cup. 

Η αποψινή αναμέτρηση, στην οποία κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, πρόκειται να αρχίσει στις 22:00 και θα προβληθεί δωρεάν από το MEGA.

Αν θέλεις να τον δεις από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον σύνδεσμο: Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη (Live Streaming)

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Κατσαρός και σχολιαστής ο Αντώνης Καρπετόπουλος. 

Φυσικά, θα υπάρχει και Pre-Game του ευρωπαϊκού τελικού, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 και οι Παναγιώτης Περπερίδης και Μένιος Σακελλαρόπουλος θα είναι στο πάνελ της εκπομπής.
Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης έρχεται η Post-Game εκπομπή με την πρώτη απονομή της φετινής σεζόν και την ανάλυση του τελικού. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal