Mp3 Knife - Κόψε τα τραγούδια εκεί που θέλεις

Mp3 Knife - Κόψε τα τραγούδια εκεί που θέλεις

Το Mp3 Knife είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο για να «κόψεις» τα mp3 αρχεία σου. Τα εξαγόμενα αρχεία θα αποθηκεύονται μόνο σε μορφή mp3. Πρόκειται για την απλούστερη εφαρμογή στην κατηγορία του, η οποία κατασκευάστηκε το μακρινό 2008 και σχεδόν από τότε υπάρχει στο site μας. Η δημιουργός εταιρία, έχει εγκαταλείψει τις αναβαθμίσεις του προγράμματος εδώ και πολλά χρόνια. Πάντως, στη δοκιμή που του κάναμε σε Windows 11, δούλεψε χωρίς προβλήματα. 

Αφού εγκαταστήσεις την εφαρμογή και φορτώσεις το τραγούδι που επιθυμείς, σε τρία μόνο βήματα θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δηλαδή,  επιλέγεις της αρχή του κοψίματος (Select Start) ► Επιλογή τέλους (Select End) ► και τέλος πατάς την αποθήκευση (Save). 

Βέβαια, υπάρχει η επιλογή να ακούσεις το κομμένο τραγούδι πριν το αποθηκεύσεις πατώντας το κουμπί «Play Selected». 

Μην περιμένεις επεξεργασία ήχου κτλ. Κάνει μόνο αυτό που λέει το όνομά του. Δηλαδή κόβει τα τραγούδια στον επιθυμητό χρόνο. 

σ.σ: Στις δοκιμές που του έκανα, φόρτωσα πολλά τραγούδια για να διαπιστώσω την εύρυθμη λειτουργία του. Ενώ δεν είχε κανένα θέμα, μερικά κομμάτια δεν τα ξεκινούσε χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο. Ευτυχώς, αυτή η δυσλειτουργία υπήρχε σε λίγα τραγούδια.  Επίσης, ίσως συναντήσεις κάποιες καθυστερήσεις της τάξεως των 3-4 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα φορτώσεις το μουσικό κομμάτι μέχρι να ξεκινήσει η ακρόασή του. 

Έκδοση: 3.4
Μέγεθος: 2.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Vicky's Cool Softwares
Πηγή: .vcsoftwares.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal