Νέες Ταυτότητες: Θα μας εντοπίζουν και με τη σφραγίδα του Εξαποδώ

Νέες Ταυτότητες: Θα μας εντοπίζουν και με τη σφραγίδα του Εξαποδώ

Ο αγαπημένος Antitechnophobics, ξαναχτυπά μετά από καιρό, και όπως πάντα, μέσα από τον καυστικό του λόγο, δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις σε αυτούς που έχουν φοβία με τις τεχνολογίες. Φυσικά, αυτές τις ημέρες, οι θεωρίες συνωμοσίας για τις νέες ταυτότητες, δίνουν και παίρνουν, και δε θα μπορούσε να λείπει ένας σχολιασμός που να βάζει κάποιους «ψεκ» στη θέση τους με συνοπτικές διαδικασίες. Βούτυρο στο ψωμί μας! Πάμε να τον απολαύσουμε:

Έχω να πω πολλά για αυτούς που τρέχουν να αλλάξουν τώρα τις ταυτότητές τους για να γλυτώσουν από τα τσιπάκια που θα τους «γεωεντοπίζουν» και τη σφραγίδα του εξαποδώ. 

Δεν θα τα πω όμως, εκτός από αυτό:
 
Για να μπορέσει να λειτουργήσει ο γεωεντοπισμός χρειάζεται πηγή ενέργειας. Το τσιπ της ταυτότητας είναι παθητικό, δηλαδή δεν τροφοδοτείται από κάποια πηγή ενέργειας. Συνεπώς, ο γεωεντοπισμός είναι αδύνατος. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ με τα κινητά που οι συμπαθείς αυτοί συμπολίτες μας σίγουρα κατέχουν, και τους γεωεντοπίζουν με ακρίβεια βήματος υποδήματος νο.45.

Αυτά. Καλή συνέχεια.

Συντάκτης του άρθρουAntitechnophobics

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal