TikTok Now - Μοιράσου τη στιγμή σου, με φίλους

TikTok Now - Μοιράσου τη στιγμή σου, με φίλους

Το TikTok Now είναι ένας νέος τρόπος να διασκεδάσεις και να συνδεθείς με τους φίλους σου στο TikTok. Με το TikTok Now, μπορείς να μοιράζεσαι τι κάνεις αυτή τη στιγμή με ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων ή μια φωτογραφία. Θα λάβεις μια καθημερινή πρόταση/προτροπή για να καταγράψεις τη στιγμή σου και να τη μοιραστείς με όποιους θέλεις. 

Το TikTok Now είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα ως ξεχωριστή εφαρμογή για Android και iOS συσκευές, αλλά μπορείς να συνδέσεις τον λογαριασμό σου με το TikTok για να βλέπεις και να αλληλεπιδράς με τους φίλους σου από εκεί. 

Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά του TikTok Now είναι:

  • Μπορείς να δεις τα TikTok Now posts των φίλων σου μόνο αν κοινοποιήσεις και εσύ το δικό σου. Αυτό σε ενθαρρύνει να μοιράζεσαι τη στιγμή σου και να βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι.
  • Μπορείς να επισκεφθείς τα Now Memories για να δεις τα παλιά σου posts μέσω μιας προβολής ημερολογίου. Δεν μπορείς όμως να δεις τα posts των φίλων σου από προηγούμενες ημέρες.
  • Μπορείς να επιλέξεις ποιος μπορεί να δει ή να σχολιάσει τα posts σου. Μπορείς επίσης να αποκλείσεις κάποιους ή να αναφέρεις κάτι που παραβιάζει τους κανόνες κοινότητας.
  • Αν είσαι κάτω των 16 ετών, ο λογαριασμός σου στην εφαρμογή TikTok Now θα είναι ιδιωτικός από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι φίλοι σου μπορούν να δουν τα  posts σου.

Έκδοση
: 4.8.1
Μέγεθος: 82 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5+, iOS 10+
Κατασκευαστής: tiktok.com
Πηγή: tiktok.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal