Unseen Messenger - Δωρεάν εφαρμογή για να μην βλέπει ο φίλος σου ότι διάβασες το μήνυμά του

Δωρεάν εφαρμογή για να μην βλέπει ο φίλος σου ότι διάβασες το μήνυμά του


Όλοι γνωρίζουμε πλέον πόσο μαρτυριάρικη είναι η επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων, που πολλές φορές μας φέρνει σε μπελάδες και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε εύκολα. Για παράδειγμα, όταν μας στέλνει μήνυμα ένας φίλος μας στο Messenger του Facebook, και εμείς το διαβάσουμε, αμέσως του βγάζει ειδοποίηση ότι το μήνυμα διαβάστηκε. Αν δεν του απαντήσουμε γρήγορα, μπορεί να μας ζητήσει τον λόγο ή ακόμα και να νευριάσει.




Αν θέλεις όμως να αποφύγεις αυτό το μπέρδεμα και να μην έχεις προβλήματα όπως της εικόνας πιο πάνω, υπάρχει τρόπος να το λύσουμε και αυτό!

Το «Unseen Messenger», είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές, η οποία κάνει αυτή τη δουλειά, και μάλιστα πολύ καλά! Δηλαδή, αποκρύπτει το γεγονός ότι διαβάστηκε το μήνυμα του φίλου μας. Καλό ε;

Το Unseen Messenger θεωρείται, από τους δημιουργούς της, μια επαναστατική εφαρμογή που δύσκολα θα βρεις παρόμοια, και σου επιτρέπει να διαβάζεις μηνύματα από όλες τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης χωρίς οι φίλοι σου ή η κοπέλα σου, να γνωρίζουν ότι τα διάβασες. 
Τα κοινωνικά δίκτυα με τα οποία μπορείς χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή είναι: Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, Viber, Telegram και VK. 

Ακόμα ένα καλό με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, είναι ότι συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω messenger σε ένα και μόνο μέρος, χωρίς να χρειάζεσαι να έχεις ανοικτά και να εναλλάσσεσαι μεταξύ των αντίστοιχων εφαρμογών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Unseen Messenger εχει κατέβει πάνω από δέκα εκατομμύρια φορές και η κριτική στο Google Play Store είναι σε υψηλά επίπεδα της τάξεως των 4.3/5 αστεριών.

Έκδοση: 3.1.1
Μέγεθος: 28 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5+
Κατασκευαστής: devunity.org
Πηγή: devunity.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal