Εγχειρίδιο Υδραυλικού - Δωρεάν εφαρμογή με βοηθήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων

Εγχειρίδιο Υδραυλικού - Δωρεάν εφαρμογή με βοηθήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων

Η δωρεάν εφαρμογή με όνομα «Εγχειρίδιο Υδραυλικού», είναι μια προσπάθεια του Ρώσου προγραμματιστή SergeyV, η οποία περιέχει διάφορα άρθρα και συμβουλές για θέματα υδραυλικών εγκαταστάσεων εμπλουτισμένη με φωτογραφικό υλικό. Αφορά όλους αυτούς που ασχολούνται με τα υδραυλικά, επαγγελματίες και ερασιτέχνες. 
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android συσκευές, είναι μεταφρασμένη στην Ελληνική γλώσσα και χωρίζεται σε δύο (2) κατηγορίες: α) Θεωρία και β) Εξάσκηση. 

Μέσα στην εφαρμογή θα βρεις θέματα για τη θέρμανση του σπιτιού, τον υδραυλικό εξοπλισμό και την παροχή νερού. Υπάρχουν βασικά διαγράμματα καλωδίωσης αλλά και τρόπους εγκατάστασης και επισκευής σωληνώσεων. Αυτή τη στιγμή, στην εφαρμογή υπάρχουν 46 άρθρα με υδραυλικά θέματα, και όπως μας ενημερώνει ο προγραμματιστής, θα υπάρχουν συχνές αναβαθμίσεις με εμπλουτισμό νέων άρθρων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη και θετική ανταπόκριση του κόσμου, αφού βλέπουμε ότι έχει κατέβει πάνω από 500 χιλιάδες φορές και η κριτική των χρηστών στο Google Play Store κυμαίνεται στα 4.6/5 αστέρια. Σίγουρα, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν κάτι χρήσιμο σε αυτή την εφαρμογή. 

Έκδοση: 26.1
Μέγεθος: 19 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5+
Κατασκευαστής: SergeyV
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal