Ακόμα μία παράνομη σελίδα με Live Streaming μεταδόσεις αθλητικού περιεχομένου

Live Streaming μεταδόσεις αθλητικού περιοχομένου

Ακόμη μία σελίδα μπήκε στη μαύρη λίστα του dwrean.net, με παράνομες μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων (live streaming Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ κ.α). Πρόκειται για το foothubhd.xyz, μια ελληνική σελίδα που καθημερινώς ανανεώνει το περιεχόμενό της με τις αυθημερόν μεταδόσεις αγώνων και μάλιστα από ελληνικά συνδρομητικά κανάλια (Nova Sports και Cosmote Sport)! Δηλαδή, μιλάμε για το αποκορύφωμα της παρανομίας. 

Φυσικά, εκτός της διαφαινόμενης παρανομίας, είναι γεμάτο με αμφιβόλου ποιότητας διαφημίσεις, που πετάγονται από το πουθενά και σε παραπλανούν ώστε να κλικάρεις επάνω τους και ποιος ξέρει που θα σε βγάλουν! 

Εμείς, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, και να τους αποτρέψουμε από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους σελίδες,ώστε να προβούν στις καθ' όλα νόμιμες θεάσεις αθλητικών γεγονότων. Είναι κρίμα να υποστείς ζημιές εξαιτίας ενός δωρεάν αγώνα ποδοσφαίρου, που στην τελική, μπορεί η ζημιά που θα προκαλέσει στον υπολογιστή σου, να είναι ακριβότερη από αυτή της συνδρομής σε τηλεοπτικά κανάλια. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal