URC Access Modes - Απίστευτο δωρεάν λογισμικό που προστατεύει τον υπολογιστή σου

URC Access Modes - Απίστευτο δωρεάν λογισμικό που προστατεύει τον υπολογιστή σου

Στον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας, η ασφάλεια του υπολογιστή μας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Με το δωρεάν λογισμικό για Windows URC Access Modes, έχουμε πλέον στη διάθεσή μας ένα πανίσχυρο πρόγραμμα που προσφέρει πλήρη προστασία και έλεγχο του υπολογιστή μας, προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης.

Συγκεκριμένα, μέσω του URC Access Modes, έχουμε 6 από τα καλύτερα εργαλεία για την προστασία του υπολογιστή μας, τα οποία κλειδώνουν διάφορες σημαντικές λειτουργίες που μπορούν να γίνουν από εμάς ή από τρίτους. Αναλυτικά, αυτά τα δωρεάν εργαλεία είναι:

• USB Tool & CD/DVD Tool: Με αυτά τα εργαλεία, εξαλείφεται ο κίνδυνος κλοπής δεδομένων. Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε συσκευές αποθήκευσης USB όπως φλασάκια, σκληρούς και οπτικούς δίσκους ενώ τα περιφερειακά USB όπως είναι το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και η web κάμερα θα λειτουργούν κανονικά. Ταυτόχρονα, η προστασία από ιούς είναι δεδομένη, αφού δεν επιτρέπεται η μεταφορά δεδομένων που μπορεί να μεταφέρουν μολυσμένα αρχεία.

• Registry (regedit.exe) Tool & Command Prompt (cmd.exe) Tool: Με αυτά τα εργαλεία, αποκλείεται η ανεξουσιοδότητη εκτέλεση κώδικα. Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το παράθυρο εντολών (Command Prompt) και το μητρώο (Registry), και κανείς δεν μπορεί να εκτελέσει εντολές ή να δημιουργήσεις καταχωρήσεις στο μητρώο χειροκίνητα. Επιπλέον, προστατευόμαστε από επιθέσεις χάκερ που μπορεί να εκτελέσουν κώδικα μέσω του παραθύρου εντολών και να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα μας.

• Group Policy Tool (gpedit.msc) & Task Manager Tool (taskmgr.exe): Αυτά τα εργαλεία επιτρέπουν τον περιορισμό των λειτουργιών του συστήματος και τη διαχείριση των εργασιών. Μπορούμε να προστατεύσουμε τον υπολογιστή μας από ανεξουσιοδότητη πρόσβαση και να διαχειριστούμε τις εργασίες που εκτελούνται.

Με το URC Access Modes, δεν αντιμετωπίζουμε απλά την πρόκληση της προστασίας των δεδομένων μας, αλλά και του έλεγχου του υπολογιστή μας. Αποκλείοντας την ανεξουσιοδότητη πρόσβαση, διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία του συστήματός μας. Υπενθυμίζω, πως όλα τα παραπάνω εργαλεία, κλειδώνουν με κωδικό πρόσβασης. 

Έκδοση: 3.0.0
Μέγεθος: 67 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: ahsolutions52
Πηγή: urcaccess.blogspot.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal