Win11 Tweaker - Δωρεάν εργαλείο για να ενισχύσεις την εμπειρία σου με τα Windows 11

Win11 Tweaker - Δωρεάν εργαλείο για να ενισχύσεις την εμπειρία σου με τα Windows 11

Το «Win11 Tweaker» είναι ένα δωρεάν εργαλείο για Windows 11 λειτουργικά συστήματα, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα με λίγα κλικ του ποντικιού να επέμβεις σε ορισμένες ρυθμίσεις του υπολογιστή και να ενισχύσεις την εμπειρία σου με τα Windows 11, όπως μας αναφέρει ο προγραμματιστής της εφαρμογής. Παρέχει τα ακόλουθα έξι (6) βασικά χαρακτηριστικά:  

Κλασικό Μενού Περιβάλλοντος (Classic Context Menu): Ενεργοποιείς το κλασικό μενού περιβάλλοντος για να φέρεις πίσω τις οικείες επιλογές του δεξιού κλικ.

Αναζήτηση στο Διαδίκτυο (Web Search): Απενεργοποιείς τα αποτελέσματα αναζήτησης στον Ιστό, από το μενού Έναρξης των Windows 11, παρέχοντας μια πιο εστιασμένη και αποδοτική εμπειρία αναζήτησης χωρίς την εμφάνιση αποτελεσμάτων που βασίζονται στο Διαδίκτυο. 

Οθόνη Κλειδώματος (Lock Screen): Απενεργοποιείς την οθόνη κλειδώματος των Windows 11, επιτρέποντάς σε να την παρακάμψεις και να έχεις άμεση πρόσβαση στην οθόνη σύνδεσης.

Συμπαγής Προβολή (Compact View): Ενεργοποιείς τη συμπαγή προβολή του  File Explorer των Windows 11, μειώνοντας το κενό μεταξύ των εικονιδίων και των στοιχείων.

Πλαίσιο Λεπτομερειών (Details Pane): Προσθέτει ένα πλαίσιο λεπτομερειών στο μενού περιβάλλοντος, επιτρέποντάς σε να έχεις γρήγορη πρόσβαση σε λεπτομέρειες αρχείων, ιδιότητες και μεταδεδομένα (metadata), απευθείας από το μενού του δεξιού κλικ.

Ήχος Ειδοποίησης Εκτύπωσης Οθόνης (Print Screen Sound): Ενεργοποιείς μια ηχητική ειδοποίηση όταν πατάς το κουμπί εκτύπωσης της οθόνης (Print Screen), για να είσαι σίγουρος ότι πήρες σωστά το Screenshot που ήθελες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα είναι portable, δηλαδή δε χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. 

Έκδοση: 1.0.0
Μέγεθος: 4.23 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 11
Κατασκευαστής: Ian Div
Πηγή: github.com/iandiv
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal