WishPlayer - Το δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που παίζει ό,τι του γράψεις

Το δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, που παίζει ό,τι του γράψεις

Το WishPlayer είναι μια εξαιρετικά καινοτόμα δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής, που σου επιτρέπει να γράψεις το όνομα του τραγουδιού στο πεδίο εισαγωγής του player και να πατήσεις το κουμπί αναπαραγωγής, και αυτό θα βρει και θα παίξει το τραγούδι που έγραψες!
Σε πρώτη φάση, θα κάνει αναζήτηση στον υπολογιστή σου για να αναπαράξει το μουσικό κομμάτι. Εάν δε βρει τίποτα, στη συνέχεια αναζητά στο διαδίκτυο! Όλα αυτά σε λίγα δευτερόλεπτα! 

Το WishPlayer υποστηρίζει hotkeys για βολική και γρήγορη αναπαραγωγή τραγουδιών Τα hotkeys είναι:
  • Alt + F7: έναρξη αναπαραγωγής και παύση, 
  • Alt + F5: διακοπή αναπαραγωγής ήχου, 
  • Alt + F10: προσθήκη ήχου στη λίστα αναπαραγωγής.

Φυσικά, μπορούμε να το φορτώσουμε τραγούδια κατευθείαν από τον σκληρό μας, οπού εκεί δεν έχει πρόβλημα στα αρχεία που μπορεί να αναπαράξει, αφού υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών, όπως asf, wma, wmv, wm, asx, wax, wvx, wmx, wpl, avi, mid, midi, rmi, aif, aifc, aiff, wav, cda, aac, adt, adts, flac, m4a, mpg, mpeg, m1v, mp2, mp3, mpa, mpe, m3u και ogg.

Το WishPlayer είναι απαραίτητο για κάθε λάτρη της μουσικής. Είναι απλό, εύχρηστο και κάνει την πρόσβαση στα αγαπημένα σου κομμάτια παιχνιδάκι.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν εκδόσεις για Windows, αλλά μόνο για 64bit και δεν μπορεί να παίξει σε Windows 8. Βέβαια, παίζει κανονικά σε Windows 7, 10 και 11.  

Έκδοση: 0.1.1
Μέγεθος: 50.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7,10,11
Κατασκευαστής: TayaSoftware
Πηγή: tayasoftware.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal