Ελλάδα - Ολλανδία: Δωρεάν και ζωντανά ο «τελικός» της εθνικής

Ελλάδα - Ολλανδία: Δωρεάν και ζωντανά ο «τελικός» της εθνικής


Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 2ου Ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 με συνολικά 12 βαθμούς. Αυτό το επιτέλεσε με δύο νίκες εναντίον του Γιβραλτάρ και της Ιρλανδίας, εντός και εκτός έδρας. Στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την πολύ δυνατή Ολλανδία, η ομάδα επιδιώκει την πέμπτη και ιδιαίτερα καθοριστική νίκη, ελπίζοντας να αποσπάσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς προκειμένου να διατηρηθεί στη μάχη για τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει την πρόκριση στο Euro 2024.

Η συνάντηση με την Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Alpha. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, και το ρεπορτάζ από τον Σπύρο Νάσιο.

Αν θέλεις να ξεκινήσεις το ζέσταμα, πριν τον αγώνα, θα υπάρχει ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα από τις 21:00 με την εκπομπή Pre Game, με οικοδεσπότη τον Γιαννίκο Δούσκα και ειδικούς προσκεκλημένους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όλα τα γεγονότα και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών θα συζητηθούν στην εκπομπή Post Game.

Ακολούθησε το σύνδεσμο για τον αγώνα: Ελλάδα - Ολλανδία (ζωντανά στον Alpha)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal