FileRenamer - Ένα απίστευτο δωρεάν πρόγραμμα για μαζική μετονομασία αρχείων

FileRenamer -Δωρεάν πρόγραμμα μετονομασίας αρχείων

Το FileRenamer είναι ένα δωρεάν και ισχυρό εργαλείο που σου επιτρέπει να εκτελείς διάφορες εργασίες σε ονόματα αρχείων με αποτελεσματικό τρόπο. Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να μετονομάσεις τα αρχεία σου γρήγορα, μαζικά και αποτελεσματικά. Συνήθως, οι χρήστες το χρησιμοποιούν για να αλλάξουν ονόματα αρχείων σε εικόνες, βίντεο ή μουσική αλλά και όταν έχουν να αρχειοθετήσουν πολλά έγγραφα. 
 
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αναζητήσεις και να αντικαταστήσεις συγκεκριμένες φράσεις στα ονόματα των αρχείων, να εισάγεις ή να διαγράψεις κείμενο σε οποιαδήποτε θέση, και να προσθέσεις κείμενο στην αρχή ή το τέλος ενός ονόματος αρχείου. Επιπλέον, μπορείς να περικόψεις έναν συγκεκριμένο αριθμό χαρακτήρων από την αρχή ή το τέλος του ονόματος αρχείου.

Με το FileRenamer, μπορείς να διαγράψεις ή να αντικαταστήσεις συγκεκριμένες ομάδες χαρακτήρων, να αφαιρέσεις κενά, τελείες, παύλες, υπογραμμίσεις, συγκεκριμένους τύπους γραμμάτων, ψηφία ή ειδικούς χαρακτήρες. 
Επιπλέον, μπορείς να προσαρμόσεις τον τρόπο εμφάνισης των ονομάτων των αρχείων έχοντας διάφορες επιλογές, όπως να είναι κεφαλαίο το πρώτο γράμμα κάθε λέξης στο όνομα αρχείου ή τη μετατροπή όλων των γραμμάτων σε πεζά ή κεφαλαία. Αυτές και άλλες πολλές ρυθμίσεις σε περιμένουν να συμμαζέψεις τα ονόματα των αρχείων σου, και να εξοικονομήσεις πολύ χρόνο και προσπάθεια. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι portable και διατίθεται για εκδόσεις σε Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 23.10.26
Μέγεθος: 2.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows / Mac / Linux
Κατασκευαστής: sttmedia.com
Πηγή: sttmedia.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal