Librum - Ένας απλός και δωρεάν αναγνώστης ηλεκτρονικών βιβλίων

Librum - Ένας απλός και δωρεάν αναγνώστης ηλεκτρονικών βιβλίων
Το Librum αποτελεί μια καθαρή, δωρεάν και απλή λύση για την ανάγνωση των βιβλίων σου σε οποιαδήποτε συσκευή αλλά και για τη δημιουργία της προσωπικής σου ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης. Είναι νέα εφαρμογή και ανοικτού κώδικα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε γνωρίζει από κώδικα, μπορεί να επέμβει στη βελτίωση του Librum. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά αυτής της ποιοτικής εφαρμογής. 

Απλότητα
Επικεντρώνεσαι σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία, μέσα από ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος για να σπαταλιέται σε κακοσχεδιασμένες εφαρμογές, αναφέρουν οι δημιουργοί της εφαρμογής. 

Η δική σου βιβλιοθήκη
Δημιούργησε τη δική σου εξατομικευμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και θα μπορείς να έχεις πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Το Librum αποθηκεύει αυτόματα ό,τι χρειάζεστε στο cloud.

Πλήρως προσαρμόσιμο
Προσάρμοσε το Librum ώστε να έχει την εμφάνιση και την αισθητική που επιθυμείς. Καμία εφαρμογή δεν είναι τέλεια για όλους από την αρχή, αλλά το Librum σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις «δικό σου». 

Το Librum αποτελεί μια νέα πρόταση στον χώρο των ηλεκτρονικών αναγνωστών (ebook readers), ξεχωρίζοντας με την απλότητα, την ευελιξία και τη δυνατότητα δημιουργίας μιας προσαρμοσμένης εμπειρίας ανάγνωσης. Άφησε στην άκρη τα πολύπλοκα και υπερφορτωμένα περιβάλλοντα ανάγνωσης και αφέσου στην απλότητα του Librum.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι διατίθεται για υπολογιστές με Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν εκδόσεις για Android και iOS. 

Έκδοση: 0.9.2
Μέγεθος: 45.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Mac, Linux
Κατασκευαστής: librumreader.com
Πηγή: librumreader.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal