Microsoft Translator - Το μεταφραστικό εργαλείο που δεν ήξερες ότι είναι τόσο καλό

Microsoft Translator - Δωρεάν μεταφράσεις

Χρειάζεσαι να επικοινωνήσεις με κάποιον που μιλάει διαφορετική γλώσσα; Το δωρεάν Microsoft Translator είναι εδώ για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα γλωσσικά εμπόδια και να συνδεθείς με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Το Microsoft Translator σού επιτρέπει να μεταφράζεις κείμενο, ομιλία, εικόνες και ομαδικές συζητήσεις σε πάνω από 100 γλώσσες - εντελώς δωρεάν. Είτε ταξιδεύεις και χρειάζεσαι βοήθεια για να καταλάβεις ένα μενού ή να περιηγείσαι σε άγνωστους δρόμους, ακόμα και αν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με ένα συνάδελφο στη δουλειά, το Microsoft Translator θα σε καλύψει απόλυτα.

Με ένα ευανάγνωστο περιβάλλον εργασίας και ακριβείς μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο, το Microsoft Translator καθιστά πιο εύκολη την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές και η κριτική των χρηστών και στις δύο πλατφόρμες είναι εξαιρετικά υψηλή (4.8/5 αστέρια). 

Έκδοση: 4.0.4
Μέγεθος: 68 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal