Ninja Scanner - Το δωρεάν δικτυακό εργαλείο που κάνει Port Scanning

Ninja Scanner - Το δωρεάν δικτυακό εργαλείο που κάνει Port Scanning

Το Ninja Scanner είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και εντελώς δωρεάν δικτυακό εργαλείο για Windows, το οποίο σχεδιάστηκε για να βοηθήσει χρήστες υπολογιστών, διαχειριστές δικτύων και συστημάτων να ελέγχουν τη δικτύωσή τους. Οι κύριες λειτουργίες του Ninja Scanner περιλαμβάνουν τον έλεγχο των TCP θυρών (Port Scanning), πράγμα που είναι κρίσιμο για την παρακολούθηση της ασφάλειας του δικτύου και των υπολογιστών.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η χρήση του Ninja Scanner πρέπει να γίνεται με νόμιμο τρόπο! Ο Έλληνας δημιουργός του προγράμματος, Χρήστος Μπερέτας, αναφέρει ρητά ότι η παράνομη χρήση του δεν επιτρέπεται, καθώς πρόκειται για ένα εργαλείο διάγνωσης και όχι για εργαλείο χάκινγκ. Αυτή η σαφής διατύπωση είναι σημαντική για τη διατήρηση της νομιμότητας και της ηθικής στη χρήση του εργαλείου.

Συμπερασματικά, ως ένα εργαλείο δικτύωσης, το Ninja Scanner μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ασφάλειας του δικτύου και της προσωπικής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

σ.σ: Η ανίχνευση θυρών, το λεγόμενο Port Scanning, δεν αποτελεί παράνομη δραστηριότητα, εκτός εάν κάποιος το χρησιμοποιήσει σκόπιμα για την παραβίαση του απορρήτου ή την απόκτηση μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται για την προστασία ενός ιστότοπου και την αύξηση της ασφάλειας.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 506 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows all
Κατασκευαστής: Χρήστος Μπερέτας
Πηγή: christosberetas.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal