Pixel Wheels - Δωρεάν Racing game για τους λάτρεις του retro και της ταχύτητας

Pixel Wheels - Retro Racing Game

Το Pixel Wheels είναι ένα δωρεάν παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου, τύπου «Top-down», ιδανικό για τους λάτρεις της ταχύτητας και της νοσταλγίας. Διατίθεται για υπολογιστές με Linux, Mac και Windows λειτουργικά συστήματα καθώς και για συσκευές Android.

Στόχος του παιχνιδιού είναι να αγωνιστείς για την πρώτη θέση σε μια ποικιλία διαφορετικών πιστών. Καθώς αντιμετωπίζεις τους ανταγωνιστές σου, θα έχεις την ευκαιρία να μαζέψεις διάφορους μπόνους που θα ενισχύσουν τη θέση σου ή θα επιβραδύνουν τους αντίπαλους σου. Τα στοιχεία που μαζεύεις είναι turbo boost, προστατευτικές ασπίδες και παγίδες για τους ανταγωνιστές σου.



Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αυτοκίνητα που μπορείς να επιλέξεις και να προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ οδήγησης. Κάθε όχημα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και προδιαγραφές, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Το Pixel Wheels αναβιώνει την αισθητική των παλιών παιχνιδιών με αγώνες αυτοκινήτων και προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Ελπίζω να το ευχαριστηθείς.

Έκδοση: 0.25.1
Μέγεθος: 80 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, Android
ΚατασκευαστήςAurélien Gâteau
Πηγή: agateau.com/projects/pixelwheels
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal