Πως να φτιάχνεις εντυπωσιακούς «κύκλους εργασίας» σε διαφάνεια του PowerPoint

Πως να φτιάχνεις εντυπωσιακούς «κύκλους εργασίας» σε διαφάνεια του PowerPoint

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, η δημιουργία εντυπωσιακών παρουσιάσεων αποτελεί θελκτικό κίνητρο στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες. Είτε πρόκειται για μια εκδήλωση, είτε για μια επαγγελματική παρουσίαση, η δυνατότητα να αναπαραστήσουμε μια κυκλική διαδικασία (κύκλος εργασίας) με εντυπωσιακό τρόπο αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας.

Κυκλικές διαδικασίες βρίσκονται παντού γύρω μας, από τον κύκλο του νερού και τον κύκλο του άνθρακα μέχρι τον κύκλο ζωής των φυτών και των ζώων. Ακόμη και οι εποχές αλλάζουν με έναν κυκλικό ρυθμό. 

Στον κόσμο των παρουσιάσεων λοιπόν, το Powerpoint είναι αρκετά εξελιγμένο για να μπορέσουμε να αναπαραστήσουμε αυτούς τους κύκλους εργασίας με εντυπωσιακό και ελκυστικό τρόπο. Τα ειδικά γραφήματα SmartArt του Powerpoint αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για αυτόν τον σκοπό. Αυτά τα γραφήματα διαθέτουν ποικιλία σχεδίων και στυλ που μπορούν να απεικονίσουν τις κυκλικές διαδικασίες με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε ο Βασίλης Ταβουλτσίδης, θα δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτά τα εκπληκτικά εργαλεία του Powerpoint για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές κυκλικές παρουσιάσεις που θα καταπλήξουν το κοινό μας. Από τον σχεδιασμό μέχρι την αφήγηση, αυτό το βίντεο προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για όσους επιθυμούν να κάνουν τις παρουσιάσεις τους να ξεχωρίζουν.

Πάμε να δούμε το βίντεο:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal