Snapchat - Το δωρεάν κοινωνικό δίκτυο που κάνει θραύση στους νέους

Snapchat - Το δωρεάν κοινωνικό δίκτυο που κάνει θραύση στους νέους

Το Snapchat είναι μια δωρεάν δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που εστιάζει στην ανταλλαγή στιγμιότυπων από φωτογραφίες και βίντεο. Με τη φιλοσοφία «Δείξε μια φορά και εξαφανίσου», το Snapchat επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα, γνωστά ως Snaps, που εξαφανίζονται μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφού τα δει ο παραλήπτης. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης διάφορα φίλτρα, εφέ και Bitmojis για να ενισχύσει τη δημιουργικότητα των χρηστών.

Με τις Ιστορίες Snapchat, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται συνεχόμενα Snaps που εμφανίζονται για 24 ώρες. Το Discover παρέχει ειδήσεις, ψυχαγωγία και περιεχόμενο από δημοφιλείς δημιουργούς. Οι χρήστες επίσης έχουν πρόσβαση στον χάρτη Snap, που επιτρέπει να δουν την τοποθεσία των φίλων τους σε πραγματικό χρόνο.

Με τη συνεχή εξέλιξη καινοτομιών, όπως τα Snap Originals και τα AR φίλτρα, το Snapchat παραμένει μια δυναμική πλατφόρμα που συνδυάζει την κοινωνική δικτύωση με την καλλιτεχνική αυτοέκφραση. Είναι ένας χώρος όπου η εφηβεία και η νεανική κουλτούρα ανθίζουν, προσφέροντας έναν μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με φωτεινό, πρωτοποριακό και διασκεδαστικό τρόπο.

Διατίθεται για κινητά με android και iOS λειτουργικά συστήματα, ενώ δε λείπουν και οι εκδόσεις για Windows, Mac και μία Web έκδοση. Στο download link που σου παραθέτω στο τέλος αυτού του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα του Snapchat, για να κατεβάσεις την έκδοση που επιθυμείς. 

Κατέβασε το Snapchat ► Download

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal