TreeSheets - Βάλε ιεραρχικά τις σκέψεις και τις εργασίες σου

TreeSheets - Ένα διαφορετικό MindMapper

Ένα «ιεραρχικό υπολογιστικό φύλλο» όπως το ονομάζουν οι δημιουργοί τους, το TreeSheets είναι ένας δωρεάν και εξαιρετικός αντικαταστάτης των υπολογιστικών φύλλων, των mind mappers, των σχεδιαγραμμάτων, των επεξεργαστών κειμένου και των μικρών βάσεων δεδομένων.

Κατάλληλο για κάθε είδους οργάνωση δεδομένων, όπως λίστες εργασιών, ημερολόγια, διαχείριση έργων, ανταλλαγή απόψεων, οργάνωση ιδεών, προγραμματισμό, καταγραφή αναγκών, παρουσίαση πληροφοριών κλπ.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά για το πως δουλεύει η εφαρμογή στο επίσημο site, ή να δεις ένα βίντεο που βρήκα στο YouTube. 

Το TreeSheets είναι εξαιρετικά μικρό και γρήγορο, έτσι ώστε να μπορεί να βρίσκεται στο δίσκο του συστήματός σου ανά πάσα στιγμή, αφού χρησιμοποιεί μόνο 5MB μνήμης! 

Το TreeSheets είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, Linux και Mac. 

Έκδοση: 6615185166
Μέγεθος: 4.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux
Κατασκευαστής: aardappel
Πηγή: strlen.com/treesheets
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal