TTSMaker - Δωρεάν πρόγραμμα που μετατρέπει το κείμενο σε ρεαλιστική φωνή στα Ελληνικά

TTSMaker - Δωρεάν μετατροπή κειμένου σε ομιλία

Το TTSMaker είναι ένα δωρεάν online εργαλείο μετατροπής κειμένου σε ομιλία που παρέχει υπηρεσίες σύνθεσης ομιλίας και υποστηρίζει πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Αραβικών, Κινεζικών αλλά και Ελληνικών, καθώς και διάφορων στυλ φωνής. Στα ελληνικά συναντάμε δύο φωνές, μία αντρική και μία γυναικεία, που αν μη τι άλλο, είναι μια αξιόλογη προσπάθεια να «δείχνει» όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη γίνεται!

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ακούσεις κείμενα και ηλεκτρονικά βιβλία, ή να κατεβάσεις τα ηχητικά αρχεία για εμπορική χρήση (είναι πλήρως δωρεάν). Επίσης, υπάρχουν επιπλέον ρυθμίσεις όπως να ορίσεις σε ποια μορφή ήχου θέλεις να κατέβει το ηχητικό αρχείο (υποστηρίζονται: mp3, ogg, wav, aac, opus). Διαθέτει επιλογές αλλαγής της ποιότητας ήχου, αλλαγή ταχύτητας και έντασης φωνής, ρύθμιση τόνου, και ρύθμιση χρόνου παύσης ανά παράγραφο. 

Το TTSMaker αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ακούσουν τα κείμενά τους με φυσική φωνή ή για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Επιπλέον, η δυνατότητα λήψης των ηχητικών αρχείων προσφέρει ευελιξία για επαγγελματική χρήση, ενώ η ενσωματωμένη υποστήριξη πολλών γλωσσών επιτρέπει την προσαρμογή σε διάφορες γλωσσικές ανάγκες.

Τέλος, να πούμε ότι ο μόνος περιορισμός που αναφέρουν οι δημιουργοί του, είναι ότι επιτρέπεται η χρήση 20000 χαρακτήρων ανά εβδομάδα, που η εβδομάδα λογίζεται ως πέντε ημέρες. Καθόλου άσχημα!

• Πήγαινε στην εφαρμογή: TTSMaker - Δωρεάν μετατροπή κειμένου σε ομιλία

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal