Cryptomator - Δωρεάν κρυπτογράφηση με αυτή την εκπληκτική εφαρμογάρα

Cryptomator - Δωρεάν κρυπτογράφηση αρχείών


Το Cryptomator είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν και ανοικτού κώδικα εργαλείο για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα, το οποίο σου παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση στα αρχεία σου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε Cloud υπηρεσίες όσο και τοπικά, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των αρχείων σου.

Κατά τη χρησιμοποίηση του Cryptomator, θα έχεις το πλεονέκτημα της ασφαλούς κρυπτογράφησης τύπου AES κατά τη δημιουργία ή την αποθήκευση αρχείων στο Google Drive, στο Dropbox ή σε μια τοποθεσία που θα ορίσεις εσύ. Το Cryptomator κάνει την όλη διαδικασία εύκολη - απλά επιλέγεις ένα όνομα για το κρυπτογραφημένο σου φάκελο, διαλέγεις τη θέση καθώς και έναν κωδικό πρόσβασης και η διαδικασία ολοκληρώνεται - τόσο εύκολο. Επίσης, είναι και στην Ελληνική γλώσσα! 

Πρόκειται για μαι εκπληκτική εφαρμογή που όσο καχύποπτος και αν είσαι με τις cloud υπηρεσίες, μπορείς να βάλεις μια έξτρα κρυπτογράφηση στα αρχεία σου! 

Έκδοση: 1.11.0
Μέγεθος: 49 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux
Κατασκευαστής: cryptomator.org
Πηγή: cryptomator.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal